taalTaal/ Langue:

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

Milieuvriendelijk rubberdoek voor elke drukker in elke markt

Milieuvriendelijk rubberdoek voor elke drukker in elke markt

Wifac levert rubberdoeken van de gerenommeerde merken Day International, Perfect Dot en Acoma. Daarnaast leveren wij rubberdoek tegen een gunstige prijs/kwaliteit verhouding onder ons eigen merk Wifac Star Collection.

Day International is een Amerikaanse fabrikant die zich al sinds 1946 bezig houd met de ontwikkeling en productie van offsetrubberdoeken. Ze staan bekend om hun grote innovatieve kracht. Door intensieve samenwerking met partners over de hele wereld, worden de wensen van de klanten vertaald naar producten die voldoen aan de hoge eisen van deze tijd.

Acoma Offset Printing Blankets is een jonge producent van rubber- en lakdoeken. Het Italiaanse bedrijf is in 2010 gestart door ingenieurs die eerder bij Reeves werkten. AcoPrint Uno en AcoCoat zijn de belangrijkste producten.

Wifac levert rubberdoeken voor drukkers in de vellenoffset, coldset, heatset en voor formulierendrukkers, elk met specifieke kenmerken zodat er rubberdoek leverbaar is voor elk segment op de markt. Onder de kop "producten" vindt u de meest gebruikte typen rubberdoek per soort drukproces.

Meer informatie over onze rubberdoeken is verkrijgbaar via uw accountmanager of onze specialist rubberdoeken André Asseper, telefoon 0297 - 289691.

Wifac confectioneert de rubberdoeken in eigen huis, dus we kunnen zeer snel leveren. Alle doeken zijn te bestellen in onze webshop.

 

Rubberdoeken, perschemie, inkt, lakplaten, etc., etc.
Meer info
Onlangs verschenen: Wifacts 2019!
Meer info
Veiligheidsinfor-matiebladen via onze webshop (info)
Meer info
Maatregelen in verband met Corona
Meer informatie