taalTaal/ Langue:

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

NIEUW op de Belgische markt: Hugo Beck folieverpa...

Naast de exclusieve vertegenwoordiging in Nederland, gaat Wifac de folieverpakkingsmachines van Hugo Beck nu ook exclusief op de Belgische markt brengen.
19-3-2019

NIEUW: Wifac gaat Bograma nu ook in België verteg...

Bij het afwerken gaat het - net als bij het drukken - om snelle omsteltijden en een hoge productiviteit. Wifac levert in Nederland sinds jaar en dag de innovatieve rotatiestansen van Bograma waarmee, in combinatie met andere afwerkoplossingen, in-line gesneden, gestanst, geperforeerd en gerild kan worden.
22-11-2018

Supplier Award voor Koenig & Bauer Rapida 106 rot...

Op 19 juni reikte de Edelmann Group, één van de belangrijke Duitse verpakkingsdrukkers met locaties in Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika, de Supplier Award uit aan Koenig & Bauer.
8-8-2018

Close-up van Koenig & Bauer bij het rotatiestansen

Onder het motto 'klaar voor de volgende stap!" nodigde Koenig & Bauer in de tweede helft van maart vakmensen uit om in Radebeul meer te weten te komen over de voordelen van roterend stansen op de Rapida RDC 106.
29-3-2018

Open Huis Theisen & Bonitz

Theisen & Bonitz, fabrikant van vergaarmachines, vouw- hecht- en trimunits, organiseert van 18 t/m 20 april 2018 een Open Huis in hun productiefaciliteiten in Burscheid (D).
29-3-2018

SAVE-THE-DATE: Workshop Rapida RDC 106 rotatiestans

Rotatief stansen is een uiterst interessante oplossing voor stansen aan hoge snelheden. Van 19 tot 23 maart organiseert K&B Sheetfed Solutions (zelfde programma elke dag) een workshop rond dit thema. De deelnemers kunnen zelf met de machine aan de slag om het gebruiksgemak en de hoge snelheid te ervaren.
14-3-2018
Rubberdoeken, perschemie, inkt, lakplaten, etc., etc.
Meer info
Onlangs verschenen: Wifacts 2019!
Meer info
NIEUW: Agfa Eclipse offsetplaat
Meer info
Maatregelen in verband met Corona
Meer informatie