taalTaal/ Langue:

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

Editie 54 van de Koenig & Bauer Report is verschenen

De Report wordt enkele keren per jaar door Koenig & Bauer uitgegeven. Dit dikke magazine is altijd gevuld met informatie over nieuwe machines en interessante features op de Koenig & Bauer persen. Ook komt een grote hoeveelheid gebruikers aan het woord.
23-4-2019

Open Huis Koenig & Bauer voor de verpakkingsdrukk...

Koenig & Bauer is, indien al niet dè succesvolste, één van de meest succesvolle persenleveranciers van de laatste jaren. Door de hoge en betrouwbare automatiseringsgraad zijn de Koenig & Bauer persen de efficiëntste machines in het verpakkingssegment.
28-3-2019

Open Huis Koenig & Bauer voor vellendrukkers op 1...

Koenig & Bauer is, indien al niet dè succesvolste, één van de meest succesvolle persenleveranciers van de laatste jaren. Door de hoge en betrouwbare automatiseringsgraad zijn de Koenig & Bauer persen de efficiëntste machines in het vellen offset-segment.
28-3-2019

Koning & Bauer en Durst Phototechnik sluiten een ...

Om hun toekomst-georiënteerde oplossingen voor de digitale productie van vouw- en golfkarton te versterken, bundelen Koenig & Bauer AG en Durst Phototechnik AG hun know-how en krachten in een 50/50 joint-venture.
2-1-2019

Led-UV is niet voor bange drukkers

Grafilux Printing uit Turnhout in België koos voor een Rapida 106 met acht kleuren en Led-UV droging. Het is de eerste pers van Koenig & Bauer voor Grafilux. Bijzonder aan hun pers is dat deze produceert met ‘unbended plates’.
16-8-2018

Met sterke orderpositie ligt Koenig & Bauer op koers

Met een orderaanname van ruim 454 miljoen euro in het tweede kwartaal van dit jaar steeg de orderportefeuille van Koenig & Bauer tot bijna 806 miljoen euro aan het einde van de eerste helft. Daarmee is Koenig & Bauer Group op weg om de doelen voor 2018 te halen.
8-8-2018
Rubberdoeken, perschemie, inkt, lakplaten, etc., etc.
Meer info
Onlangs verschenen: Wifacts 2019!
Meer info
Nieuwe editie Koenig & Bauer Report is verschenen
Meer info
NIEUW: Hugo Beck folieverpakkingsmachines
Meer informatie