Hi-Tech Print

Hi-Tech Print

Sinds enige tijd levert Wifac binnen de eigen Star Collection bio-inkten. Coen Wagenvoorde, technical support manager supplies bij Wifac: "We zetten weer een stap richting maatschappelijk verantwoord ondernemen." 

De bekende Hi-tech inkt van Wifac is samengesteld op basis van honderd procent plantaardige oliën. De inkt is bij uitstek geschikt voor drukkerijen die inschrijven op overheidstenders of aan de weg willen timmeren met maatschappelijk verantwoord ondernemen.

"Van een ander gedrag op de pers is bij het gebruik van deze bio-inkt ten opzichte van conventionele inkten nauwelijks iets te merken", zegt Coen Wagenvoorde. "Je hoeft de inkt/vochtbalans niet of nauwelijks aan te passen. De trend gaat duidelijk richting de bio-inkten. Ik ben dan ook blij dat we deze inkt aan onze klanten kunnen aanbieden." 

De Hi-Tech-Print is een bakfrisse inkt en is volledig afgestemd op het drukken met hoge snelheden. De inkt is ook zeer geschikt voor snellopende schoon- en weerdrukpersen. De inkt laat zich makkelijk verwerken op alle papiersoorten.

De Hi-Tech-Print geeft een perfect drukresultaat mede door een uitstekende inkt/ vochtbalans, kleurkracht, glans en hoge schuurvastheid. 

De Wifac Star Collection inkten hebben een goede prijs prestatie verhouding. De inkt is leverbaar in blikken van 2,5 kg., kokers van 2 kg., in vaten van 200kg en  containers van 300 kg. De zwarte inkt is ook leverbaar in een intense zwart. 

Snel in huis
Drukinkt nodig? Bestel voor 15.30 uur, dan is de inkt volgende werkdag in huis. Eenvoudig on-line te bestellen in onze webshop.

De inkt in de praktijk testen? Neem contact op met inktspecialist Coen Wagenvoorde, telefoon 0297 - 289691.