Rapida 75

Rapida 75

U produceert (of wilt gaan produceren) op 52 x 74 cm? Heeft u een productiemiddel nodig dat exact aansluit op uw wensen, met de juiste automatisering, de juiste kwaliteit produceert en desondanks betaalbaar is? Daarnaast wilt u flexibiliteit vanaf papier tot en met karton?

Met de Rapida 75 heeft u dit alles in huis. Voor vandaag, voor morgen, voor de toekomst.

Ook de kleinste Rapida is een echte Rapida. De Rapida 75 heeft een groot aantal kenmerken die we bij haar grote broers, de Rapida 105 & Rapida 106, ook tegenkomen. En dat met de keuze van 2 kleuren tot en met 8 kleuren. Met of zonder keertrommel, met of zonder lakwerk. Voor elke toepassing de juiste configuratie.

De machine is snel, laat zich eenvoudig bedienen en ziet er zeer strak uit. Op die manier kan deze pers ook het productieve middelpunt van uw onderneming zijn.

Een pers die niet al te veel vierkante meters gebruikt, echter met een drukformaat waarvan anderen alleen maar kunnen dromen. Op de Rapida 75 kunt u vellen van het formaat 60,5 x 75 cm verwerken. Afhankelijk van het productformaat is de Rapida 75 tot 50% productiever door dit formaat.

Specificaties

* de buigstijfheid van het materiaal is medebepalend voor de bedrukbaarheid
** afhankelijk van interne processen, gebruikte inkten en drukmaterialen

Klik hier voor meer informatie.