ULTIMATE

ULTIMATE

De ULTIMATE process-serie is een veelzijdige 4-kleuren inkt die snel een evenwichtige ink/vochtbalans bereikt. De inkt is afgestemd op het drukken met hoge snelheden en kent een stabiel persgedrag gedurende de gehele oplage. 

Door de lagere tack is ULTIMATE uitermate geschikt voor het bedrukken van papier met lage gramsgewichten vanaf 60 grams. Door de aangepaste wegslag is deze inkt volledig afgestemd op het drukken met hoge snelheden op schoon- en weerdrukpersen (4+4). 

Met ULTIMATE kiest de drukker voor een gemakkelijk en snel te verwerken bakfrisse inkt met een stabiele inkt/vochtbalans en uitstekende 'work & turn' eigenschappen. De inkt beschikt over een hoge schuurvastheid, goede contrastweergave, hoge glans en kan snel verder verwerkt worden. 

De ULTIMATE process inktserie is geproduceerd volgens ISO 2846-1 en geschikt om te drukken volgens ISO 12647-2. 

De inkten zijn afgestemd op het bedrukken van een verscheidenheid aan substraten en geschikt voor een breed scala aan afwerkingsmogelijkheden. Korte insteltijden, een stabiel gedrag op de pers en de snelle verwerking na het drukken zorgen voor een verhoogde productiviteit én een uitstekend drukresultaat.

Klik hier voor de specificaties.