Rapida 106

Rapida 106

Stilstand kan niemand zich meer permitteren. Opdrachtwissels blijven echter onderdeel uitmaken van het drukproces. Het is daarom zaak de steltijd zo veel mogelijk terug te dringen. De KBA Rapida 106 is koploper als het gaat om steltijd. In drie ploegen verwerkt deze Rapida meer dan honderd opdrachten van elk 1.000 vel. Natuurlijk onder streng toezicht van onpartijdige instellingen. Waarschijnlijk goed voor het Guinness Recordboek.

De Rapida 106 beschikt over een groot aantal oplossingen voor procesautomatisering en -optimalisering. Hieronder vallen onder andere: 

Maar wat hebt u aan het beste automatiseringsconcept als alle noodzakelijke processen na elkaar aflopen? Met de KBA Rapida 106 kunt u wezenlijk effectiever werken. Afhankelijk van de configuratie en de uitrusting kan de machine tot wel zes verschillende uitvoeringsprocessen gelijktijdig uitvoeren. Daarmee reduceert u de steltijd met 40 tot 60 procent, al naargelang de toepassing. Daarmee wint u aan druktijd, ook onder tijdsdruk. 

De Rapida 106 is beschikbaar in ontelbare uitrustingsvarianten; tot wel 16 drukwerken. Met een enorme variatie aan te verwerken materialen van dundruk tot stevig karton en van folie tot golfkarton. Met de inline-productveredeling zijn spannende effecten realiseerbaar. En dat zelfs dubbelzijdig en in één doorgang.

De KBA Rapida 106 - met alles erop en eraan, en van alles het beste!

Specificaties:

*     de buigstijfheid van het materiaal is medebepalend voor de bedrukbaarheid
**   afhankelijk van interne processen, gebruikte inkten en drukmaterialen
*** vanaf vloer/niet in non-stop uitvoering

Klik hier voor meer informatie.