BSR 550 Servo

BSR 550 Servo

De BSR 550 Servo is een compacte, rotatieve stansmachine. Substraten met een formaat tussen 55x75 centimeter en A4 verwerkt de machine probleemloos. Papier, karton of andere substraten mogen een maximale dikte van 0,5 mm hebben. Het minimum gramsgewicht bedraagt 80 gram per vierkante meter. Op topsnelheid verwerkt de Bograma stans 12.000 vel per uur.

De machine is robuust gebouwd. Mede daardoor loopt de stans als het spreekwoordelijke Zwitserse naaimachientje.

Hoge nauwkeurigheid
De vellen worden met vacuümtechniek naar en van de stans in het hart van de machine getransporteerd. Die worden nonstop met behulp van servomotoren exact klaargelegd voor de stans. Hun nauwkeurigheid wordt gestuurd met een dubbel positioneerwalssysteem waardoor de vellen tot op circa 0,1 mm gepositioneerd worden. Daarna doet de rotatieve stanscilinder zijn werk. Er is geen grijperwit nodig, waardoor het maximale drukformaat van het substraat ook optimaal benut wordt. Ook kan de stans over de papierrand heen stansen. De machine voert het overbodige substraat automatisch af.

Helder overzicht van alle instellingen
Een touch screen geeft in één oogopslag een helder overzicht van alle instellingen. De machinevoerder bedient de machine vanaf het midden, waardoor er goed zicht is op zowel de in- als de uitleg. Bograma uit Turbenthal lanceerde de Servo 550 op Ipex. Daar fungeerde de nieuw ontworpen machine als een echte toeschouwersmagneet.

Geknipt voor mailings & verpakkingen
De Bograma rotatieve stans BSR 550 Servo is geknipt voor mailings en verpakkingen. Direct aan de machine is bijvoorbeeld een transportband te schakelen, waarna de producten in-line gevouwen of gelijmd kunnen worden. Als optie is de machine onder andere uit te rusten met een palletinleg.

Troefkaarten Bograma BSR 550 Servo

Meer weten over deze Bograma stans? Neem contact op met Johan Dengis van Wifac, e-mail johan.dengis@wifac.be